Webwinkel

Webwinkel

Steelite

 

 • Craft White

  Craft White

  Steelite Craft White, is geïnspireerd op handgemaakte, eenvoudige rustieke keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft White serie belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht, en viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke kleur, geeft Steelite Craft White een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Craft Green

  Craft Green

  Steelite Craft Green, is geïnspireerd op eenvoudige rustieke en handgemaakte keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft Green serie viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan, en belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke warme kleur, geeft Steelite Craft Green een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Craft Terracotta

  Craft Terracotta

  Steelite Craft Terracotta, is geïnspireerd op handgemaakte, eenvoudige rustieke keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft Terracotta serie belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht, en viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke kleur, geeft Steelite Craft Terracotta een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Craft Blue

  Craft Blue

  Steelite Craft Blue, is geïnspireerd op eenvoudige rustieke en handgemaakte keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft Blue serie viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan, en belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke warme kleur, geeft Steelite Craft Blue een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Craft Apple

  Craft Apple

  Steelite Craft Apple, is geïnspireerd op handgemaakte, eenvoudige rustieke keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft Apple serie belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht, en viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke kleur, geeft Steelite Craft Apple een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Craft Raspberry

  Craft Raspberry

  Steelite Craft Raspberry, is geïnspireerd op handgemaakte, eenvoudige rustieke keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft Raspberry serie belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht, en viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke kleur, geeft Steelite Craft Raspberry een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Craft Liquorice

  Craft Liquorice

  Steelite Craft Liquorice, is geïnspireerd op handgemaakte, eenvoudige rustieke keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft Liquorice serie belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht, en viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke kleur, geeft Steelite Craft Liquorice een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Craft Porcini

  Craft Porcini

  Steelite Craft Porcini, is geïnspireerd op handgemaakte, eenvoudige rustieke keramiek, die door generaties van pottenbakkers door de eeuwen heen vervaardigd is. De Steelite Craft Porcini serie belichaamt de schoonheid van rijke, glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht, en viert de toevallige effecten en reacties die op natuurlijke wijze in de oven ontstaan. De edelsteenachtige glazuren in combinatie met eenvoudige vormen en de natuurlijke kleur, geeft Steelite Craft Porcini een unieke en individuele uitstraling en een rustieke "joie de vivre".

 • Urban

  Urban

  Urban appelleert aan een scherpere, stadse esthetiek waar voedsel nog steeds gebonden is aan de traditionele waarden van eerlijkheid, integriteit en authenticiteit, maar vraagt om een iets formelere, meer gedefinieerde en verfijnde presentatiestijl. Urban Smoke is een nieuwe serviescollectie met een concrete look die is geïnspireerd op de esthetiek van het koken. De subtiele en genuanceerde Urban Smoke grijstinten contrasteren met de donkere reactieve elementen en weerspiegelen de effecten van bruinen en aanbraden, waardoor een verbinding ontstaat tussen het voedsel en het bord.

Assortimentgids.nl is vanaf heden de gezamenlijke webwinkel van AKB.nl en Indomo, voor een OCI koppeling met onze relaties. Kortom de kracht van één plus één.

Keurmerken